Bugün

Canpolat halkla iç içe

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Süleymaniye Mahallesi ve Balıklıgöl bölgesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, talepleri dinledi.

17 Mart 2024 - 10:29
TAKİP ETTAKİP ET

Başkan Canpolat, gittiği her evde, sokakta, iş yerlerinde ve seçim ofisi açılışlarında vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılanıyor. Başkan Canpolat; TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ile birlikte Süleymaniye Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Talepleri birinci ağızdan dinleyen Başkan Canpolat, vatandaşların da büyük teveccühleriyle karşılandı.

 

Esnaf ziyareti ile ilgili açıklama yapan Başkan Mehmet Canpolat, “TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu ile birlikte Haliliye İlçe Başkanımız Mustafa Bağmancı, meclis üyesi adayımız Aziz Dağ, Süleymaniye Mahallemizdeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Allah’a hamd olsun ki her zamanki gibi buradaki esnaf kardeşlerimizin teveccühü ve AK Partiye ve bizlere çok yüksekti. Bundan dolayı onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizlerde inşallah hep birlikte 31 Mart’ta onların desteğiyle birlikte ve sonrasında da çok güçlü bir şekilde Haliliye ve Süleymaniye’miz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şuan bulunduğum noktadan da büyükşehir belediyemiz tarafından yeni bir ana arter açılıyor ki, Süleymaniye’nin trafiği rahatlasın. Süleymaniye doğalgazıyla, millet bahçesiyle, hastanesiyle, semt pazarıyla Süleymaniye her geçen gün daha da güzelleşiyor. İnşallah hep birlikte el ele birlik beraberlik halinde Süleymaniye ve Haliliye’mizi güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

TBMM İdare Amiri ve Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu ise, seçim çalışmalarına durmadan yorulmadan devam ettiklerini ifade etti. Eyyüpoğlu, açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi:

“Bizlerde seçim çalışmalarımıza durmadan, yorulmadan devam ediyoruz. Her gün bir ilçemizdeyiz ve bugün de Haliliye ilçemizdeyiz. Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat ve İlçe Başkanımız Mustafa Bağmancı ile birlikte Süleymaniye Mahallemizdeyiz. Süleymaniye Mahallemizde esnaf ziyaretlerimizi gezdik. Çok olumlu bir havayla karşılaştık. Bir kez daha Mehmet Canpolat gibi bir başkanımızla yol yürüdüğüm için ayrı bir memnuniyet duydum. Sağ olsun hangi esnafımızın yanına gitsek, özellikle kucaklayarak bizleri karşılıyorlardı. Buda ne kadar doğru karar verdiğimizi bir kez daha gösteriyor. Ben inanıyorum ki Allah’ın izniyle yeni dönemde de Mehmet Canpolat başkanımızı milletimiz seçecek ve tekraren 5 yıl boyunca bu millete en güzel hizmetleri yapacak. Ben Şanlıurfalı hemşerilerime saygılarımı hürmetlerimi sunuyorum.”

 

İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı’da, “TBMM İdare Amirimiz ve Milletvekilimiz İbrahim Eyyüpoğlu ve Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat, meclis üyesi adayımız Aziz Dağ amcamızla birlikte Süleymaniye Mahallemizi ziyaret ettik. Esnafımızın ve halkımızın yoğun bir teveccühü var. Süleymaniyeliler şimdiden seçimin kararını vermişler. İnşallah 31 Mart’ta da yoğun bir katılımla AK Parti’ye desteklerini belirtecekler. Bütün Süleymaniye halkına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Açıklamaların ardından Başkan Mehmet Canpolat, Balıklıgöl bölgesine geçti. Başkan Canpolat, burada da vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek, sohbet etti.